Zeilen, Bedrijfsuitje, Trouwen, Feest, Locatie, Evenement, Congres, Managementtraining, Catering, Bruiloft, Hotelschip, Luxe, Events, Avontuur, Schoolreis

English version Deutsche Version

Accomodatie

Managementtraining, Catering, Bruiloft, Hotelschip

De kwaliteit

Direct bij binnenkomst zal het u opvallen dat in De Nieuwe Liefde de mooiste en beste materialen zijn gebruikt, zowel bij de restauratie als bij de inrichting van het schip.  Hardhout, leer, fluweel, koper en glas (in lood) vechten om de aandacht en vragen erom aangeraakt te worden.
De vormgeving van het interieur is klassiek én strak, de sfeer warm én zakelijk.

Misschien is dat nog wel het best te zien in de hotelkamers. Boven de kraakwit opgemaakte bedden hangen koperen nachtlampjes, in de klassiek betegelde natte ruimtes staan wastafels die in hun eenvoud Japans aandoen. Maar het contrast tussen lounge en keuken mag er ook zijn. De eerste warm en in gedempte kleuren, de laatste helder verlicht en the state of the art.

De kwantiteit

De twaalf kamers bieden ruimte aan 32 volwassenen. In een aantal kamers kan zonodig een derde bed worden gebruikt. Voor meerdaagse zeil- en/of vaartochten is dit het maximum aantal.

In de lounge is plaats voor zakelijke bijeenkomsten. Desgewenst kunnen zulke bijeenkomsten op open water plaats vinden en kan er dus gevaren worden.
Bij een zeiltocht op een zomerse dag is er plaats voor zeventig  mensen.

In het restaurant kunnen 32  mensen ontbijten, lunchen en/of dineren. Bij een lopend buffet is het maximum aantal zeventig  personen.

Ligt De Nieuwe Liefde in een haven en zijn er geen groepen aan boord, dan is het schip een luxe hotel –of ‘bed and breakfast’, zo u wilt– waarvoor u als gast één of meer overnachtingen kunt boeken.

Luxe badkamer. Managementtraining, Catering, Bruiloft, Hotelschip. Aan boord zijn twaalf luxe hutten gesitueerd, voorzien van twee volwaardige eenpersoonsbedden.


Luxe badkamer. Managementtraining, Catering, Bruiloft, Hotelschip. Alle hutten hebben een eigen douche, toilet, centrale verwarming en luchtventilatie.
Kortom: alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen. Uw hut wordt dagelijks schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken.


Speciaal voor bruidsparen is er een bruidsuite met jacuzzibad. Speciaal voor bruidsparen is er een bruidsuite met ...


Speciaal voor bruidsparen is er een bruidsuite met jacuzzibad. ... jacuzzibad.


een grote stijlvolle lounge voor bijvoorbeeld seminars en andere meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Achter in bevindt zich een grote stijlvolle lounge voor bijvoorbeeld seminars en andere meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. In een oogwenk kan deze ruimte worden omgetoverd in een eetzaal waar de kok uitgelezen maaltijden serveert of een rijkelijk buffet kan aanbieden.

In een knusse zithoek met bibliotheek is het gezellig toeven. In een knusse zithoek met bibliotheek is het gezellig toeven, wanneer het schip 's-avonds ligt afgemeerd en u aan boord wilt blijven of terugkomt van het passagieren.

De stuurhut, een gezellige zithoek met panorama-uitzicht. Boven, in de stuurhut, bevindt zich een gezellige zithoek met panorama-uitzicht. Daar kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van een weids uitzicht over het water.naar boven

Ingrid en Willem Westerink Postbus 485· 8260 AL Kampen· Nederland
 email: De Nieuwe Liefde     Telefon: +31(0)622557593   

Copyright © 2007 Han Hendriks email: Aan & Uitleg
Valid XHTML 1.0 Transitional